News:

17-19 september 2021 de 22e int. Besteleendenmeeting in Leersum!

Main Menu
64 Guests, 0 Users

Werk in de aanbieding bij Sander Aalderink

Started by engbokho, September 05, 2018, 21:22:29 PM

Previous topic - Next topic

engbokho

Omdat niet iedereen Facebook heeft (ik ook niet ;D ), en we hier redelijk in de doelgroep zitten,  ben ik zo vrij om een oproep van mijn werkgever hieronder te posten.
(als dit niet ok is, dan hoor ik 't wel)


Werk in de aanbieding.

Tot nu toe zijn de mensen uit ons team spontaan binnen komen lopen. Verbonden door ons enthousiasme voor eenden en techniek, hebben we allemaal een andere rol.

We verkopen eenden, we restaureren ze, herstellen en onderhouden ze, zoals we ze zelf zouden willen hebben en gaan met ze om zoals we met onze eigen auto zouden doen.

De een sleutelt graag, vooral aan motoren. De ander ademt metaal en tovert met een lasapparaat. Een volgende vindt weinig mooier dan vers gespoten eendjes in elkaar schroeven. Ook hebben we mensen met voorliefdes voor klassiekere of zelfs elektrische eenden. Iemand houdt grip op de inkopen en het magazijn en weer een ander op de voorraad auto's. Er is zelfs iemand die het leuk vindt om de boekhouding te doen.

Nu groeien we zo snel dat we voor het eerst actief op zoek gaan naar aanvulling van ons team, we lijken wel een echt bedrijf te worden...

Wat moet er gedaan worden?
Het zou mooi zijn als we nog meer eenden mooi in elkaar kunnen zetten. Als onderhoud en reparatie nog vlotter verloopt en allerlei voorkomend technisch werk over meer mensen verdeeld kan worden.

Ook hebben we heel veel onderdelen liggen die klaargemaakt moeten worden voor hergebruik; demonteren, schoonmaken, afwerken. En er liggen erg veel klussen die niet moeilijk zijn, maar toch blijven liggen omdat wij er niet aan toe komen.

Wie zoeken we daarvoor?

Een monteur of monteuse:

Subtiel genoeg om een vers gespoten deur in zijn scharnier te laten glijden, en stevig genoeg om een fuseepen op zijn kop te zitten. Vieze handen om een koevoet of een doek met was over je fraaie werkstuk laten glijden; beide even bevredigend. Mechanische, elektrische en esthetische storingen, je lost ze op. De keuze van het juiste gereedschap, de juiste specifieke sierlijst, de juiste aanpak van een door Citroën gecreëerde technische uitdaging; je kunt het of wij kunnen het je vlot leren. Onze uiteindelijke lat ligt hoog, maar we willen je er in het begin best een stukje naar toe tillen.

Een Manus of Mandy van alles:

Schrobben, krabben, hakken, vegen, schroeven, opruimen, reinigen is je lust en je leven. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Stapels vette en vuile onderdelen worden door jou getemd, je staat zingend aan onze spoelkast, je vouwt vliegtuigjes van ons overtollige karton en zendt het naar de recycling. Een handje hulp hier en flink wat kracht en sjouwwerk daar. Enthousiasme (al dan niet jeugdig) wordt het meest verwelkomd, maar mocht je op andere punten soms wat begeleiding of ondersteuning nodig hebben, reageer dan ook, want dat kunnen wij jou dan vast weer bieden.

Wat hebben we te bieden
Een mooi vak. Een erg betrokken, vrolijk, en breed geïnteresseerd team. Een rol in een groeiende garage waar we (steeds meer) echt mooie dingen willen maken. Geen 538 op de radio. Fulltime baan, maar over deeltijd/flexibel valt te praten. Een beloning conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielers (best een goede).

Wat nu te doen als je hier wat mee kunt?
Schrijf, mail, app een verhaal(tje) over hoe je aan bovenstaande invulling kunt geven en wat je in ons verhaal aantrekt. Een CV ontvangen we er ook graag bij.

PS. Voor eenden mag je ook eendachtigen en soms HY lezen.

Eendengarage Sander Aalderink
Wormer


Ooit: Azu-B 1971, Azu 1962, Azu 1960

CitroenAZU

Vooral dat geen 538 op de radio spreekt me wel aan :-)

Het is dat ik zo ver weg woon...
AZU 1970, (Belgische productie)
AK400 LAAG 1974 (Belgische productie)
Méhari 1976
Ami 8 Service Tolée 1977
2cvSpécial (zdz) 1978
2cv AZ 1969
NDP 350 1966
NYDP 450 1967

Hans 250

Tsja, Sander heeft mijn gegevens, of is 'ie ze misschien kwijt?
AZU 1974 orange ténéré (Belg prod)
AK 400 laag 1974 rouge de rio (Belg prod)
AZU 1978 beige gazelle
2cv4 1972 jaune primevere
AZ 18 pk 1965 bleu ardoise (Belg prod)
Ami Super bréak 1975 vert argenté
GSA club bréak 1982 blanc meije
GS 1220 club bréak ivoire borély 1973

azurblade


Tags: