Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - kogel

Pages: [1]
2
Te Koop gevraagd / stoel voor een AK350
« on: September 15, 2021, 20:26:42 PM »
Goedendag,

Ik ben op zoek naar een stoel voor een AK 350. Ik heb er maar 1 dus mis er ook 1. Heeft iemand die wellicht?
Dat zou dan deze moeten zijn:


https://photos.app.goo.gl/EWp1EXEXwHpeCVidA

Groet, Frans

3
Te Koop gevraagd / donor
« on: January 15, 2018, 20:48:18 PM »
Naast mijn AK350 die binnenkort helemaal mooi gaat worden rijd ik al 8 jaar met heel veel lol in een Mehari.
Echter die was na een klein ongelijk  toe aan een hele grote beurt en ook een nieuw chassis want er zat een knik in de voorste arm. De auto uit elkaar gehaald en schoongemaakt. Vervolgend naar de RDW met een nieuw chassis en daar is helaas aan het licht gekomen dat er in het verleden met mijn Mehari is geknoeid. Er blijkt een groot stuk te zijn ingelast dus tot mijn zeer grote verdriet heeft de rdw mijn kenteken ongeldig gemaakt.

Ik heb liggen een gereviseerde motor, een nieuw chassis en een complete nieuwe carrosserie (er was een grote auto tegen mijn plastic aangereden. Echter ik heb geen kenteken meer. Ik ben op zoek naar een oplossing en waarschijnlijk is die oplossing om een donor auto te kopen en dan daar een nieuw chassis onder te zetten en vervolgend de carrosserie om te bouwen.

Dus wellicht kan iemand mij verder helpen.

Alvast bedankt.

Frans

4
Motor / Kleur koeltunnel ak350
« on: August 15, 2015, 22:35:58 PM »
Nou, na een paar jaar stilstaan in een tent ben ik maar eens aan de AK begonnen. Motor ligt in de garage en de startmotor en dynamo zijn gereviseerd. De koeltunnel is er af. De muizennesten er uit. De koeltunnel lijkt matzwart. Wat moet die zijn? Matzwart? Of gewoon hoogglans zwart?

5
Ik ben eindelijk begonnen aan het uit elkaar halen van mijn ak350 uit 1969 . De motor loopt. Dus dat is mooi. Het is de motor zonder oliefilter.
Ik ben een lijst met onderdelen aan het maken. En ik kom er niet achter welke uitlaat ik moet hebben. Als ik bij webshops (bv burton) kijk naar de uitlaat van de ak350 dat is dat een eerste demper met 1 in en 1 uitlaat. En ik heb links en rechts een inlaat. Vervolgens links de uitlaat naar achteren. En dan moet het volgens mij ook speciaal zijn. Want hij moet halverwege uitkomen davht ik.

Wat moet ik bestellen. Gewone 1e demper voor een 602? En daarna?

6
Te Koop gevraagd / Gezocht ' blokje' bij de achterdeurtjes boven
« on: December 16, 2012, 22:32:37 PM »
Lekkere omschrijving maar ik zoek een ' plaatje' dat midden boven aan de binnenkant zit bij de achterdeurtjes. Dit is een stukje paat dat gevormd is zodat het taps loopt en daar sluit de deurspie achter.

7
Kletshoekje / Nou hij is thuis
« on: September 02, 2012, 21:27:23 PM »
Door Ruimzicht onderhandeld en door McTommi hiernaartoegebracht en door Koos gelast. Dank aan allen. Nu staat hij bij mij thuis in de legertent. Braaf naast zijn familielid de Mehari. Uit elkaar en ik ga ermee aan de slag zodra de Traction weer rijdt. Doel het chassis en de onderzijde van de koets lekker behandelen en dan rijden. Heb een tankdeksel gevonden en moet nog een wieldeksel hebben. De rest is ok geloof ik.

Het is een AK 350.


8
Te Koop gevraagd / AK350 gevraagd
« on: June 20, 2012, 19:21:36 PM »
Ik ben op zoek naar een AK350. Niet een lichtbeige maar zo'n groenige of grijze. Lekker oud dans son jus. Bedoeling is conserveren en lekker mee rijden. Net als met de rest van mijn auto's.

Pages: [1]